Σεβασμός, ακεραιότητα, ευθύνη, συνεργασία, & προοδευτικότητα

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Plas Technology Co., Ltd.

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Εκτιμώ τις προσπάθειές σας για αυτήν την διαταγή, το φανταστικό προϊόν και την πολύ υψηλή έγκαιρη πλαίσιο και ποιότητα υποχρέωσης.

—— Turki Al-Qahtani

Είναι πάντα πολύ γρήγοροι και χρήσιμοι όταν τη συναλλαγή μας όταν υπέβαλα πολλές ερωτήσεις για το προϊόν. Μας προσφέρθηκαν τα ελεύθερα δείγματα που παραδόθηκαν αμέσως. Είμαστε επίσης ευτυχείς με την ποιότητα των δειγμάτων. Να ανυπομονήσει να διαταχτεί η πρώτη batch μας σύντομα:)

—— Μελ Γ

τα προϊόντα έφθασαν εγκαίρως, ήταν πολύ καλά και μου έδωσαν όλες τις πληροφορίες χρειάστηκα, εκτιμώ πραγματικά την υπηρεσία σας που είμαι βέβαιος θα διατάξω πάλι, τα συστήνω 100%

—— ALEX GOYZUETA

Shenzhen Plas Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : PLAS
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10million-20million
Ιδρύθηκε Έτος : 2000
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. τεχνολογίας Plas Shenzhen, ΕΠΕ, που βρίσκεται σε Longhua Shenzhen, είναι μια υψηλή και επιχείρηση νέος-τεχνολογία και συμμετέχει στην έρευνα & να αναπτυχθεί, την παραγωγή, την πώληση και τις υπηρεσίες μεταπώλησης όλων των ειδών πλαστικών ταινιών.

 

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2000 με ένα κεφάλαιο καταλόγων 1,4 εκατομμύριο αμερικανικών δολαρίων. Είμαστε κύριοι 2 βάσεων παραγωγής σε Guangzhou και Jiangxi, που καλύπτουν μια περιοχή 2000 sq.m και λειτουργούμε σύμφωνα με τα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης του ISO 9001:2008. Καθιερώσαμε το εργαστήριο καθαρισμού 10000 βαθμού και έχουμε εισαγάγει πολλών προηγμένος και επαγγελματικός εξοπλισμός, όπως η εκτύπωση υψηλής ταχύτητας, οι γραμμές παραγωγής επιστρώματος, μεγάλης ακρίβειας slitter και να ξανατυλίξουμε τις μηχανές, την αυτόματη τεμαχίζοντας μηχανή, το σύστημα ντους αέρα, co-extrusion τρεις-στρώματος τις μονάδες σχηματοποίησης χτυπήματος, κ.λπ. Επιπλέον, έχουμε αποδοτική και επαγγελματική ομάδα Ε&Α και QC και περισσότερο από 100 ειδικευμένο προσωπικό παραγωγής. Με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 20 εκατομμύριο τετραγωνικών μέτρων, οι αγορές μας διαδίδουν σε όλο τον κόσμο όπως η Ευρώπη, η Αμερική, η Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ.

 

Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα σκάφη της γραμμής απελευθέρωσης, προστατευτική ταινία, ανθεκτικές στη θερμότητα ταινίες, αντιστατικό labelstock, φλόγα - υλικά ετικετών καθυστερούντω, πειράζουν εμφανές απόθεμα ετικετών, ταινίες ασφάλειας, αντι-που πλαστογραφούν τις ετικέτες και πειράζουν εμφανείς τσάντες ασφάλειας, κ.λπ., οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρέως στον τεμαχισμό ακρίβειας, τα προστατευτικά προϊόντα και τον καθορισμό ταινιών σύνθετα, double-sided συγκολλητικά, ιατρικός, την υγιεινή, τα οικονομικές όργανα και τις χαρτοπαικτικές λέσχες κ.λπ.

 

Η επιχείρησή μας εμμένει στην έννοια απευθυνόμενου στην αγορά, υψηλή τεχνολογία ως κινητήρια δύναμη, για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων ως στόχο, με την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων για το σκοπό.

 

Οι τιμές πυρήνων μας είναι σεβασμός, ακεραιότητα, ευθύνη, συνεργασία, και προοδευτικότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Plas Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lilian Lee

Τηλ.:: +8618926480790

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς